O mně

Vždy jsem byla fascinována možnostmi, které přináší vývoj digitální fotografie a uvědomila si kouzlo zastavení a uchování času na snímcích. Logickým vývojem bylo absolvování vzdělávacího programu v oblasti portrétní, technické a reklamní digitální fotografie ve škole Ondřeje Neffa - IDIF, který jsem úspěšně absolvovala a získala příslušný certifikát.

Následná činnost mě zcela pohltila a naučila jsem se vidět svět jinýma očima. Očima fotografa, který neuchovává pouze obraz, ale vždy se snaží vidět za obrazem i jeho vlastní život a příběh a uchovat tak dále děj i atmosféru daného okamžiku. Každé pořízení fotografie se pro mě stává nevšedním zážitkem ve kterém se mohu stávat jeho součástí a ke kterému se mohu stále vracet a mít možnost jej opakovaně prožívat a nacházet tak obohacení svého života. Momenty pořízení a zpracování fotografií mi stále otevírají nové cesty do budoucna a umožňují další a nepoznané vidění světa kolem sebe. Z fotografických žánrů mě nejvíce oslovila portrétní fotografie a architektura (viz. Galerie).

Světlo dělá fotografii. Osvojte si světlo. Obdivujte ho. Milujte ho. Ale nad to všechno, poznejte světlo. Poznejte ho jak nejvíc můžete a poznáte klíč k fotografii. "George Eastman"

Discover elegant solution for your online business. Fast, reliable, affordable....